Informatie

Christelijke Gedichten is een initiatief van Leo Heuvelman (1984).

Ik ben getrouwd met Gerda en papa van Lukas, Thijs, Jesse en Lotte. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer met PPM Select, een werving & selectiebureau in de technische sector.

In 2015 ben ik tijdens een ingrijpende periode van een angst en paniekstoornis begonnen met het schrijven van gedichten en overdenkingen. Tijdens therapiesessies heb ik geleerd mijn emoties op te zoeken en te voelen in mijn hart. De Heere God opende toen een stroom van woorden. Vol verwondering ben ik nog steeds dat Hij deze woorden over Geloof, Hoop & Liefde wil gebruiken tot steun en bemoediging van velen! De Heilige Geest geeft mij elke keer weer inspiratie en woorden uit het hart. In november 2018 is mijn debuutbundel Dichter bij God verschenen via Scholten Uitgeverij. In april 2019 is inmiddels de 2e druk uitgekomen van deze bundel. In maart 2021 is de nieuwe bundel Dichter bij Jezus verschenen.

Maart 2020 is mijn nieuwe boek Wees niet bang (inmiddels 2e druk) verschenen bij Scholten Uitgeverij.  In dit boek schrijf ik korte verhalen en overdenkingen uit de Bijbel over angst, paniek en psychisch lijden. Maar vooral verhalen over hoop, moed en Gods trouw. 

In de media

• Luister hier het interview met Eunice Nahuis van Grootnieuwsradio over mijn nieuwe bundel Dichter bij Jezus. (26 februari 2021)

• Via deze link kun je het interview luisteren met Yvonne Sprunken op EO Live (6 juni 2020)

• Hier kun je via deze link luisteren naar het interview met Eunice Nahuis van Grootnieuwsradio over mijn boek Wees niet bang (26 maart 2020)

• Lees hier het artikel van Hanna Kater van Fleurrijk over het boek Wees niet bang

• In 2019 heb ik meegewerkt aan het New Faith Network programma De Rugzak. De aflevering is hier te bekijken (alleen als je lid bent van NFN)

Contactgegevens

info@christelijkegedichten.com

 

VOLG ONS OOK!

De nieuwste gedichten publiceren wij altijd via social media. Volg ons via de onderstaande social media.