Biografie

Biografie Leo Heuvelman

Christelijke Gedichten is een initiatief van Leo Heuvelman (1984).

Ik ben getrouwd met Gerda en papa van Lukas, Thijs, Jesse en Lotte. In het dagelijkse leven ben ik ondernemer met PPM Select, een werving & selectiebureau in de technische sector.

In 2015 ben ik tijdens een ingrijpende periode van een angst en paniekstoornis begonnen met het schrijven van gedichten en overdenkingen. Tijdens therapiesessies heb ik geleerd mijn emoties op te zoeken en te voelen in mijn hart. De Heere God opende toen een stroom van woorden. Vol verwondering ben ik nog steeds dat Hij deze woorden over Geloof, Hoop & Liefde wil gebruiken tot steun en bemoediging van velen! De Heilige Geest geeft mij elke keer weer inspiratie en woorden uit het hart. In november 2018 is mijn debuutbundel Dichter bij God verschenen via Scholten Uitgeverij. In april 2019 is inmiddels de 2e druk uitgekomen van deze bundel.

Sinds september 2019 ben ik iedere week live op Groot Nieuws Radio te horen met het gedicht van de week in het programma Laurens Lunchroom.

Momenteel werk ik aan een boek Wees niet bangĀ met korte verhalen & overdenkingen uit de Bijbel over angst, paniek en psychisch lijden. Maar vooral verhalen over hoop, moed en Gods trouw. Dit boek verschijnt begin 2020 bij Scholten Uitgeverij.

Contactgegevens

info@christelijkegedichten.com

 

Blijf op de hoogte!

De nieuwste gedichten publiceren wij altijd via social media. Volg ons via de onderstaande social media.