Informatie

Ik kom graag in het land om te spreken over de onderwerpen van mijn boeken Wees niet bang (Angst / Psychisch lijden) en Troost bij lijden (verdriet, lijden, gemis). Door mijn persoonlijke verhaal heen laat ik een boodschap van hoop en bemoediging klinken. Ik mag Gods liefde en trouw delen vanuit onze ervaring met de gebrokenheid van het leven. Neem via onderstaand mailadres contact op:

info@christelijkegedichten.com

In de media

• Luister hier het interview met Eunice Nahuis van Grootnieuwsradio over mijn nieuwe bundel Dichter bij Jezus. (26 februari 2021)

• Via deze link kun je het interview luisteren met Yvonne Sprunken op EO Live (6 juni 2020)

• Hier kun je via deze link luisteren naar het interview met Eunice Nahuis van Grootnieuwsradio over mijn boek Wees niet bang (26 maart 2020)

• Lees hier het artikel van Hanna Kater van Fleurrijk over het boek Wees niet bang

• In 2019 heb ik meegewerkt aan het New Faith Network programma De Rugzak. De aflevering is hier te bekijken. 

 

VOLG ONS OOK!

De nieuwste gedichten publiceren wij altijd via social media. Volg ons via de onderstaande social media.