Wees niet bevreesd, want Ik ben met u.

Jesaja 41 vers 10
Bestellen

Wees niet bang

Februari 2020 verschijnt mijn nieuwe boek Wees niet bang bij Scholten Uitgeverij.

God is altijd bij je. In vreugde en verdriet. Hij laat je nooit alleen. Meer dan driehonderdvijftig keer heeft Hij het in de Bijbel gezegd; ‘Wees niet bang! Ik ben met je!’

Deze bemoedigende belofte is het centrale thema van dit boek. Aan de hand van verhalen uit de Bijbel over het thema angst en psychisch lijden wil Leo Heuvelman je bemoedigen en inspireren. Hij heeft zelf vijf jaar te maken gehad met een ingrijpende angst- en paniekstoornis waardoor het zijn verlangen is dat jij door dit boek ontdekt:

Gods trouw is groter dan jouw angst

Jij mag er zijn

Je bent niet alleen

De auteur geeft je een waardevol inzicht in een persoonlijk proces, gespiegeld aan Bijbelse geschiedenissen. De korte hoofdstukken worden afgesloten met een gedicht, liedtekst of quote. Het is dicht op het hart geschreven. Achterin het boek is een vragenlijst opgenomen, waardoor het boek ook uitstekend geschikt is om te gebruiken bij therapiesessies, Bijbelkringen en verenigingen.

Het boek is hieronder via pre-order alvast te bestellen! Na het uitkomen van het boek sturen we een gesigneerd exemplaar naar je op! Bij de verzending sturen we ook een factuur. Het boek kost €16,95 + verzendkosten.

Bestellen (Pre-order)