Dichtbundel

Dichter bij God
Bestellen

"Dichter bij God"

In een ingrijpende periode van angst en paniekstoornissen ben ik op zoek gegaan naar mijn emoties en heb ik geleerd te voelen in mijn hart. De Heere opende toen een stroom van woorden en liet mij het talent om te dichten ontdekken.

Het staat vast dat de Heere met ons wegen gaat die we soms moeilijk begrijpen. Maar wat brengen ze ons ook mooie dingen en op plaatsen waar we anders nooit zouden komen!

De Heilige Geest heeft mij gebracht op de weg van het schrijven van gedichten. Hij geeft mij elke keer weer inspiratie en woorden uit het hart. November 2018 is mijn dichtbundel ‘Dichter bij God’ via Scholten Uitgeverij uitgekomen. U kunt hieronder de dichtbundel (2e druk) bestellen!

Ik hoop dat deze gedichten u mogen bemoedigen en uw hart mogen raken en zo tot zegen mogen zijn in Gods koninkrijk!

Soli deo Gloria!

Leo Heuvelman